Veelgestelde vragen

De afgelopen edities hebben we gemerkt dat bepaalde vragen steeds terugkomen. Hieronder vind je ze, met antwoorden!

Bereikbaarheid: Hoe kom ik bij de Sisterrun?
•    Kijk bij contact voor alle routebeschrijvingen of type het adres in op een van de vele vervoerssites.

Betalen: Waar moet ik het inschrijfgeld naartoe overmaken?
•    Je kunt direct na je online inschrijvng met Ideal betalen. Wil je losse sponsorgelden overmaken, dan kan dit op 4681194 t.n.v. SI Club Vught Lumineus, o.v.v. Sisterrun 2014.

Faciliteiten:  Kan ik me omkleden, zijn er kluisjes, zijn er douches?
•    Ja, je kunt je bij ons omkleden en er zijn sanitaire voorzieningen. We zijn echter niet aansprakelijk voor geleden schade of diefstal van je eigendommen. Neem dus vooral niet teveel kostbare zaken mee naar de Sisterrun.

Het weer?
Dat is altijd koffiedik kijken. Zorg zelf voor voldoende drinken, wij staan bij de 10 km route met een waterpost. Bij terugkomst wacht de prijsuitreiking. Tot zondag 29 maart 

EHBO: Is er EHBO aanwezig?
Ja. De voor- en achterfietsers houden de deelnemers tijdens het hardlopen in de gaten. Mocht er zich een calamiteit voordoen dan kunnen zij direct een beroep doen op een EHBO'er  die bij PH paraat staat voor eerste hulp.

 Inschrijven: Vanaf wanneer kan ik inschrijven, krijg ik een bevestiging van inschrijving?
•    Je kunt je digitaal aanmelden of op de dag van het evenement zelf tussen 11.30-13.00 uur aan de kassa inschrijven. Kijk voor meer informatie bij inschrijven. Digitaal betaal je 11 euro (incl chip 1,50 extra), op de dag zelf 12,50 (zonder chip).

•    Loop je mee met een groep dan kun je of als groep inschrijven, of allemaal afzonderlijk – geef dan wel even aan in        welke groep je meeloopt. 

•    Wanneer je je digitaal inschrijft krijg je automatisch een e-mail met daarbij het inschrijfformulier. Je hoeft dit              formulier niet mee te nemen naar de Sisterrun.

Het inschrijven lukt niet, hoe komt dit?
Waarschijnlijk heb je toch de code onderaan het inschrijfformulier niet goed overgetypt. Deze code voorkomt dat spamcomputers ons platmailen. Wat je kunt doen is rechts naast de code klikken, dan krijg je een nieuwe code. Succes! Blijft het problematisch, mail dan naar info@sisterrun.com voor hulp.

Parcours: Hoe ziet het parcours eruit?
Het parcours is voor alle afstanden iets gewijzigd ten op zichte van de routes die we in 2014 hadden uitgezet. Kijk bij parcours voor de details.

Kan ik nog wisselen van afstand?
Ja. Op de dag zelf kun jij zonder dit te melden gewoon besluiten om alsnog een andere afstand te lopen.

Startbewijs: Wanneer krijg ik mijn startbewijs?
Om kosten te besparen sturen we het startbewijs niet op. Je kunt het op de dag zelf ophalen bij de kassa. Kijk bij programma voor de openingstijden van de kassa.

Tijdsregistratie: Lopen met loopchip?
Dit jaar is er de mogelijkheid om met een chip te lopen, dit kun je op het inschrijfformulier aangeven.
 

Aansprakelijkheid:
Deelname geschiedt voor eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname.

Indien ondanks het bepaalde in het eerste lid van dit artikel aansprakelijkheid van de organisatie voor schade van de deelnemer aangenomen moet worden, blijft de verplichting van de organisatie tot vergoeding van die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag dat de verzekeraar van de organisatie ter zake van die schade uitkeert.

De deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van schade die hij of een nabestaande mocht lijden ten gevolge van zijn overlijden, letsel of ziekte, veroorzaakt door zijn deelname aan het evenement.

De deelnemer vrijwaart de organisatie voor aansprakelijkheid voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan een deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot het evenement. De deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van aansprakelijkheid voor bedoelde schade.