Editie 2016

Wij starten wederom bij atletiekvereniging Prins Hendrik in het Stadhouderspark in Vught. Het startschot voor de loopafstanden valt om 13.30 uur. Save the date en zorg dat je erbij bent!

Max 1.000 deelneemsters 
In 2015 stonden er weer honderden enthousiaste vrouwen en meiden aan de start ondanks de barre omstandigheden. Met de zeven eerdere Sisterruns als goede basis hebben we besloten dat er in 2016 weer 1.000 deelneemsters mogen intekenen. Zorg jij dat we dit streefgetal halen?!

De afstanden
Je kunt bij de Sisterrun kiezen tussen 5, 7,5 of 10 kilometer hardlopen, 1200 meter Kidsrun en circa 7 km wandelen. De Kidsrun blijft op het atletiekpark alle andere afstanden leiden je door het mooie buitengebied van Vught.

Voor wie
De Sisterrun is een loop waaraan alleen vrouwen mogen deelnemen (en kinderen tot 13 jaar). Natuurlijk zorgen we ook dit jaar voor een gezamenlijke en professionele warming-up en goede live muziek van Miss Blooming.

Inschrijven
Er is plek voor maximaal 1.000 vrouwen. De voorinschrijving via internet sluit op 15 april 2016. Wees er snel bij, want vol is vol. En zeg nou zelf, deze gezelligste vrouwenrun onder de rivieren wil je toch niet missen!  Klik hier om direct in te schrijven. Op de dag zelf kun je tussen 11.30 en 13.00 uur nog inschrijven bij het atletiekpark. Daarna gaan de kassa's dicht. Dit kost overigens wel meer dan voorinschrijven!

Neem vooral veel supporters, familie en vriendinnen mee om je aan te moedigen. Dan maken we er met zijn allen weer een topdag van! 


DEF Kaart1 2016